HATAY / ERZİN - Yoncadüzü İlkokulu

Yoncadüzü İlkokulu

0 326 681 44 34 0505 933 02 21 (Okul Müdürü)
Yoncadüzü İlkokulu Erzin Hatay
Vizyon
Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.
Misyon
Atatürk ilkelerine bağlı, çağdaş ve demokratik toplum düzenini benimseyen, okuyan, soran, sorgulayan, araştıran, düşünen ve rahat bir şekilde ifade eden, başkalarının düşüncelerine saygı duyan, aldığı sorumlulukları yerine getiren, kültürüne, örf ve adetlerine sahip çıkan, zoru başarmanın zaman alacağını bilecek kadar kendine güvenen, paylaşmayı bilen, yaratıcı, katılımcı, doğayı, hayvanları seven ve koruyan bireyler için uygun öğrenme ortamı hazırlamak.
Başarılar
2016 Erzin İlçe geneli Satranç şampiyonluğu 2016 şiir okuma Erzin üçüncülüğü Öğretmenlik anı yazma yarışması Erzin ikinciliği
Öğretim Şekli :Normal
08.40-12.00 13.00-14.30